Over Ons
Surf & Turf brengt het beste van twee werelden samen: het lekkerste uit de zeeën en het sappigste van het land. Een verfijnde selectie van verse vis, zilte zeevruchten en smaakvolle steaks. Stuk voor stuk producten waar we trots op zijn en graag over vertellen!
DRY AGED VLEES
Jaren geleden werd in Amerika het ‘dry-aged’ rijpen van vlees ontdekt. Geslachte runderen werden toen open en bloot door heel Amerika vervoerd in treinwagons. Het vlees ‘hing in de wind’ zoals wel werd gezegd. Het vlees verloor veel vocht en was bijna zwart aan de buitenkant. De binnenkant bleef echter knalrood en enorm mals. In onze speciale koelcel zijn wij constant bezig vocht uit het vlees te onttrekken voor de ultieme smaakbeleving.
VERSE VIS EN ZEEVRUCHTEN
Of het nou de Frans-Atlantische kust betreft of onze eigen Hollandse Noordzee. Bij Surf & Turf werken we met een verfijnde selectie van vis en zeevruchten van over de wereld. Van oesters tot dorade, van coquilles tot gamba’s. Bij Surf & Turf komt het samen. Dagelijks komt onze leverancier met een verse vangst vanaf de visafslag. Passend bij het seizoen, waardoor onze kaart door het jaar heen meedeint op de golven van de zeeën.
TERRAS AAN DE OUDEGRACHT
In de Middeleeuwen vormden de werfkelders aan weerszijden van de Oudegracht samen de stadshaven van Utrecht. Destijds dienden de werfkelders als opslagplaats voor goederen. Net als vroeger wordt onze voorraad nog altijd per boot geleverd. Tegenwoordig huizen de werfkelders verscheidene ateliers, B&B’s en restaurants. Zo ook Surf & Turf. Op ons terras waan je je in een oase van rust te midden van de bruisende stad.
WIJNEN VAN SALENTEIN
Aan de voet van het Andesgebergte bevindt zich het eigenzinnige wijnhuis Bodegas Salentein met klassiek gecultiveerde wijnen. Opgericht door de Nederlandse familie Pon met een eigen filosofie: ‘Het produceren van de hoogste kwaliteit wijnen en de achtergrond van de Argentijnse cultuur bewaren in de wijn.’ Laaf je bij Surf & Turf aan de wervelende wijnen van Salentein of neem een kijkje bij de familie Miquel in Zuid-Frankrijk.
DRY AGED VLEES
Jaren geleden werd in Amerika het ‘dry-aged’ rijpen van vlees ontdekt. Geslachte runderen werden toen open en bloot door heel Amerika vervoerd in treinwagons. Het vlees ‘hing in de wind’ zoals wel werd gezegd. Het vlees verloor veel vocht en was bijna zwart aan de buitenkant. De binnenkant bleef echter knalrood en enorm mals. In onze speciale koelcel zijn wij constant bezig vocht uit het vlees te onttrekken voor de ultieme smaakbeleving.
VERSE VIS EN ZEEVRUCHTEN
Of het nou de Frans-Atlantische kust betreft, of onze eigen Hollandse Noordzee. Surf & Turf werkt met een verfijnde selectie van vis en zeevruchten over de wereld. Van oesters tot dorade, van coquilles tot gamba’s. Bij Surf & Turf komt het samen. Dagelijks komt onze leverancier met een verse vangst vanaf de visafslag. Passend bij het seizoen, waardoor onze kaart door het jaar heen meedeint op de golven van de zeeën.
TERRAS AAN DE OUDEGRACHT
In de Middeleeuwen vormden de werfkelders aan weerszijden van de Oudegracht samen de stadshaven van Utrecht. Destijds dienden de werfkelders als opslagplaats voor goederen. Net als vroeger wordt onze voorraad nog altijd per boot geleverd. Tegenwoordig huizen de werfkelders verscheidene ateliers, B&B’s en restaurants. Zo ook Surf & Turf. Op ons terras waan je je in een oase van rust te midden van de bruisende stad.
WIJNEN VAN SALENTEIN
Aan de voet van het Andesgebergte bevindt zich het eigenzinnige wijnhuis Bodegas Salentein met klassiek gecultiveerde wijnen. Opgericht door de Nederlandse familie Pon met een eigen filosofie: ‘Het produceren van de hoogste kwaliteit wijnen en de achtergrond van de Argentijnse cultuur bewaren in de wijn.’ Laaf je bij Surf & Turf aan de wervelene wijnen van Salentein of neem een kijkje bij de familie Miquel in Zuid-Frankrijk.